PRIJAVI SE NA KAMP

Puna cena kampa je 7.500,00 din. Iskoristi priliku i prijavi se i plati kamp do kraja Juna za 6.500 din i iskoristi popust od 1.000,00 din

NA NAŠIM KAMPOVIMA MOŽETE OČEKIVATI

Svaki kamper može da nauči važne stvari o životu. Tim koji organizuje kamp trudi se da program bude raznovrstan i zabavan. Svako može da se oproba u nekim novim stvarima (glumi, pevanju, sportu i raznim veštinama). Kamp je mesto gde kamperi mogu da nauče i saznaju nove stvari o Bogu i hrišćanstvu. Pošto na kamp dolaze deca iz cele Srbije, ovo je takođe dobro mesto za sklapanje novih prijateljstava. A logorska vatra takođe ne nedostaje.

ŠTA NE MOŽETE OČEKIVATI NA KAMPU

Svakog kampera želimo tretirati na isti način. Ne želimo da pravimo razlike. Ne želimo da se neko oseća povlašćen ili odbačen. Na kampu nije dozvoljeno vređanje drugih. Nisu dozvoljene psovke i nekulturan rečnik. Svaki kamper mora da poštuje kućni red. Uništavanje imovine kampa nije dozvoljeno. Kamper ne sme da napušta kamp kada on to želi i bez dozvole vođe grupe ili nekoga od nadležnih. Na kampu nije dozvoljeno korišćenje narkotika i alkohola.

KAKO DA SE PRIJAVIM NA KAMP

REGISTRACIJA

Ukoliko želite da se registrujete na kamp i obezbedite svoje mesto na nekom od kampova u Mrčajevcima, molimo Vas da popunite polja i neko od saradnika će vas kontaktirati za sledeće korake.

[wpforms id=”1507″ title=”false” description=”false”]