MUZIČKI KAMP

Tema kampa:
Snagom muzike

Muzika je snaga koja pokreće svet i uticaj muzike vidimo svugde oko nas.
Danas imamo muziku u kući, na ulici, u autobusu u kolima pa čak i u školi na predavanjima. Muziku slušamo kada sedimo sa prijateljima, kada smo tužni i kada smo veseli. Bez muzike svet nije tako lep i interesantan.
Da li smo primetili kolika snaga se krije u muzici? Kako nas muzika pokreće, motiviše, menja naše živote. Kroz muzički kamp ćemo osetiti snagu muzike i gledaćemo kako je muzika uticala na ishod mnogobrojnih izazova u istoriji čovečanstva. Bog je tvorac melodije i snaga muzike se otkriva upravo u njemu. Naučićemo kako da koristimo snagu muzike u životu i duhovnosti. Muzički kamp pruža novo iskustvo jer mi radimo kao tim a različiti instrumenti će nam pomoći da muzika koja se krije u nama postane snaga koja menja našu stvarnost.
Da li si nekada svirao u bendu? Da li si probao da testiraš granice tvog glasa? Možda je gitara tvoj omiljeni instrument ili bubnjevi ali možda želiš da probaš novi instrument kao što je bas gitara ili klavijature? Prijavi se i učestvuj u takmičenju bendova. Muzički kamp je pravo mesto za nova iskustva jer pruža toliko toga.
Doživi muziku na novi način.